Καταναλωτικό Δάνειο με Εξασφάλιση Ακινήτου

wave

Χρειάζεσαι άμεση ρευστότητα;

Προέκυψαν άμεσες προσωπικές ανάγκες ή ακόμα και συγκέντρωση ενήμερων οφειλών που καλείσαι να καλύψεις; Το καταναλωτικό δάνειο με εξασφάλιση, είναι ένα τραπεζικό προϊόν σχεδιασμένο ώστε να σου προσφέρει άμεση ρευστότητα.

couple

Τι ποσό μπορώ να αντλήσω άμεσα και τι πρέπει να γνωρίζω;

  • Το ποσό που μπορεί να εκταμιευτεί ξεκινάει από τα 10.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 100.000 ευρώ.
  • Η αποπληρωμή μπορεί να γίνει έως και σε βάθος 20 ετών.
  • Υπάρχει η δυνατότητα μερικής ή ολικής αποπληρωμής χωρίς επιπλέον κόστος.
  • Τα έξοδα του καταναλωτικού δανείου με εξασφάλιση είναι εφάπαξ και διαμορφώνονται περίπου στα 1.000 ευρώ (ανάλογα με την τράπεζα)
  • Είναι υποχρεωτική η ασφάλεια πυρός-σεισμού του ακινήτου μέχρι την αποπληρωμή του δανείου (όπως συμβαίνει σε όλα τα ενυπόθηκα δάνεια).

Η IMS, με σημαντική εμπειρία στο συγκεκριμένο τραπεζικό προϊόν, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει επιπλέον εκπτώσεις επιτοκίου, ανάλογα με το εκάστοτε προφίλ του πελάτη.

image

Και τώρα τι κάνω; - Ποιο είναι πραγματικά το πρώτο βήμα

Μα φυσικά να επικοινωνήσεις με την IMS. Ως διαμεσολαβητής στεγαστικών δανείων σε βοηθά να κάνεις τις σωστές κινήσεις, ώστε να εκταμιεύσεις γρήγορα και εύκολα το δάνειό σου. Αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο ώστε:

  • Να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες σου.
  • Να ελέγξουμε την πιστοληπτική σου ικανότητα και να παρουσιάσουμε όλες τις δυνατές επιλογές σου.
  • Να σε εκπαιδεύσουμε και να σε συμβουλεύσουμε με ασφάλεια, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη δική σου ξεχωριστή περίπτωση.
  • Να διασφαλίσουμε το καταλληλότερο δάνειο για εσένα.

Το σημαντικότερο είναι πως είμαστε δίπλα σου σε όλη τη διαδικασία και σου προσφέρουμε μία εξατομικευμένη υπηρεσία.

couple

Και όμως, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση!

Οι υπηρεσίες της IMS είναι απολύτως δωρεάν για τους πελάτες της καθώς αμείβεται αποκλειστικά και μόνο από τα τραπεζικά ιδρύματα που συνεργάζεται, μετά από την εκταμίευση του δανείου. Για τον δανειολήπτη δεν προκύπτει ποτέ καμία επιπλέον χρέωση από εμάς, ακόμα και στην περίπτωση που αλλάξει γνώμη ή αποσυρθεί από τις υπηρεσίες μας. Το ίδιο ισχύει και για τους κατοίκους εξωτερικού που επιθυμούν την αγορά ακινήτου μέσω στεγαστικού δανείου στην Ελλάδα.

happy man
phone

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

210 9520048

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 έως τις 17:00