Στεγαστικό Δάνειο για κατοίκους Εξωτερικού

wave

Είσαι κάτοικος εξωτερικού που επιθυμεί να αποκτήσει ακίνητο με στεγαστικό δάνειο στην όμορφη χώρα της Ελλάδας;

Μην ψάχνεις περισσότερο! Η IMS είναι ο μεγαλύτερος χρηματοπιστωτικός μεσίτης στην Ελλάδα, εξιδεικευμένος στο να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις στεγαστικών δανείων σε κατοίκους του εξωτερικού. Είτε ονειρεύεσαι να αποκτήσεις μια εξοχική κατοικία σε ένα από τα εκπληκτικά νησιά της Ελλάδας είτε επιθυμείς να επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία, είμαστε εδώ για να κάνουμε τα όνειρά σου πραγματικότητα.
Ποιους αφορά;

 • Κατοίκους του εξωτερικού
 • Έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό.
family

Μπορώ να ξεκινήσω την διαδικασία έγκρισης στεγαστικού δανείου χωρίς να επισκεφτώ την Ελλάδα;

Μπορείς να εξασφαλίσεις οικονομική προέγκριση από ελληνική τράπεζα χωρίς να επισκεφθείς την Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις άμεσα εικόνα των δυνατοτήτων σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις το ακίνητο που σου ταιριάζει. Πρόκειται για μια διαδικασία που ολοκληρώνεται σύντομα και χωρίς κανένα κόστος ή δέσμευση.

happy woman

Όροι στεγαστικού δανείου για κατοίκους εξωτερικού

 • Αφορά μόνο φυσικά πρόσωπα
 • Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται στην Ελλάδα
 • Έχεις την δυνατότητα να λάβεις στεγαστικό δάνειο σε ευρώ, ελβετικό φράγκο και δολάριο Αμερικής.
 • Μπορείς να επιλέξεις σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο.
 • Τo ποσοστό χρηματοδότησης ανέρχεται έως 80% για τους Έλληνες του εξωτερικού και έως 65% για αλλοδαπούς
 • Διάρκεια χρηματοδότησης έως 30 έτη.
home

Πώς λειτουργεί:

 • Αρχική Επικοινωνία: Επικοινώνησε μαζί μας για μια δωρεάν αρχική αξιολόγηση. Μοιράσου μαζί μας τις ανάγκες σου και οι σύμβουλοί μας θα αξιολογήσουν την πιστοληπτική σου ικανότητα για στεγαστικό δάνειο στην Ελλάδα.
 • Εξατομικευμένη λύση: Με βάση τις απαιτήσεις σου, θα σου παρουσιάσουμε μια εξατομικευμένη λύση στεγαστικού δανείου από το δίκτυο των Ελληνικών τραπεζών, συμπεριλαμβανομένων όλων των σχετικών όρων και προϋποθέσεων.
 • Βοήθεια στην τεκμηρίωση: Θα σε καθοδηγήσουμε σχετικά με την διαδικασία του δανείου και θα σε βοηθήσουμε να συγκεντρώσεις τα απαραίτητα έγγραφα για την αίτησή σου.
 • Υποβολή αίτησης: Μόλις ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την αίτησή σου, θα την υποβάλουμε στην επιλεγμένη τράπεζα, ενημερώνοντάς σε για την πρόοδο σε όλα τα στάδια.
 • Έγκριση: Μετά την έγκριση, θα συνεργαστούμε με την τράπεζα για την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας του δανείου σου, φέρνοντάς σε ένα βήμα πιο κοντά στο ακίνητο των ονείρων σου στην Ελλάδα!

Και όμως, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση!

Οι υπηρεσίες της IMS είναι απολύτως δωρεάν για τους πελάτες της καθώς αμείβεται αποκλειστικά και μόνο από τα τραπεζικά ιδρύματα που συνεργάζεται, μετά από την εκταμίευση του δανείου. Για τον δανειολήπτη δεν προκύπτει ποτέ καμία επιπλέον χρέωση από εμάς, ακόμα και στην περίπτωση που αλλάξει γνώμη ή αποσυρθεί από τις υπηρεσίες μας. Το ίδιο ισχύει και για τους κατοίκους εξωτερικού που επιθυμούν την αγορά ακινήτου μέσω στεγαστικού δανείου στην Ελλάδα.

happy man
Επιπρόσθετες Υπηρεσίες

Η IMS παρέχει νομικές υπηρεσίες για όλη την διαδικασία της αγοραπωλησίας και έκδοσης του στεγαστικού δανείου για κατοίκους εξωτερικού.

ims logo

Η 25ετής επαγγελματική
εμπειρία μας

…και η εξειδίκευση στη διαμεσολάβηση έκδοσης στεγαστικών δανείων, αποτελεί για τους πελάτες μας εχέγγυο αποτελεσματικότητας. Διατηρώντας συμβάσεις συνεργασίας με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, με άριστη γνώση του τραπεζικού συστήματος και ενεργώντας πάντοτε προς όφελος του υποψήφιου δανειολήπτη, είμαστε σε θέση να του προσφέρουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας, λειτουργικότητας και διαρκούς ενημέρωσης με αποτέλεσμα τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Η IMS είναι ο μεγαλύτερος Μεσίτης Πιστώσεων στην χώρα,
έχοντας λάβει επίσημη άδεια από την Τράπεζα Της Ελλάδος

partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner